mAe freNz

Monday, November 02, 2015

MINE IS NEXT


Semalam sempat menjengah DECTAR tuh sebab dah janji dengan  bestfriend nak pergi tengok die berjubah ungu (for FST). Fuhhhhh! Boleh tahan sesak lah kawasan DECTAR tuh. Semua dengan keluarga dan kenkawan memasing. Bangga berjubah ungu, muka berseri-seri. I knew that feeling. Rindu. Tak sabar! InshaAllah, next year will be mine.

Since I'm alone, si Qina offer pergi dengan dia sekali pepagi tuh. Ajak masuk dewan sekali dengan mak and abang dia sebab ada lagi satu tiket masuk dia dapat. Tapi aku dah janji dengan si Ija nak pergi sesama and tak bagitau budak Qina nih. Hari tuh Ija cakap kat Qina konon takleh nak datang sebab jauh. So, kira nak surprisedkan Qina lah si Ija nih datang. Hahah.

And we did it. Menjerit kemain si Qina tuh bila nampak si Ija ada kat sebelah. Yeay! Surprise menjadi. Hahahah. Tapi tak sempat lelama pon. Qina terkejar-kejar nak keluar.

Aku dengan Ija pon terus gerak balik lepas tuh. Duk pepusing cari members berenam tuh pon tak jumpa. Memasing sibuk dengan family memasing kot. Dan sungguhlah tersangat penuh orang kat depan tuh. Sesak nafas. Hahahah.

And sempatlah snap beberapa keping gambau dengan minah tuh. Buat kenangan, buat bekal semangat untuk habiskan semester nih. Well, aku pon nak sarung jubah tuh next convo! Lepas sarung jubah ungu tuh, nak sarung jubah ********* pulak. Hahahah.




Alhamdulillah.

She's finally a Master's holder.

One step closer to your dream, huh?

Keep walking and never stop dreaming.

Next aim, topi bulat with Mr. R, rite? Hahahah.

Good luck jah!

0 kumenkumen orAng...:

Post a Comment