mAe freNz

Saturday, October 17, 2015

NEW 'ALL IZ WELL'


+ Jahhhh.

- Yep.

+ Jahhhhhhh.

- Yeppp.

+ Jahhhhhhhhh.

- Jemah….ko jangan sampai aku lempang ko kang.

+ Weh jahhhhhh! Ko tolong lempang sikit hati aku nih. Dah tersasar nih.

- Laaaa….ko dah kenape jemahhh? Nih kalau tak betol cenggini nih ade la yang tak kena tuhhh.

+ Hahahahah…aku nih…tinggi sangat kelangit. Nanti jatuh baru taw sakit.

+- ……………

Dan bermacam lah sesi soal jawab hati dan perasaan tuh.

Gosh. You dunno how much I thanked Allah for giving me best-girlfriend-ever like you. Yang aku boleh buat pape confession dengan selamba buta jep.

Cepat jep kau tangkap perubahan aku. Rasa hati aku.

And the best part is, kau tak marah aku. Kau cuba buat aku pikir balik and kau buat aku feel much more better. You know what I mean huh.

And thanks for supporting me in everything that I do and kenkadang aku nih over reacted sikit kan? Layan je lah kau kan.

And for that ‘nasihat’, inshaAllah. Doakan everything will be okay and aku tak tersasar daripada aim aku.


“Worth to Wait for…”



That’s my new ‘all iz well’.

Seeee....aku dah siap tampal dah pon. :P

0 kumenkumen orAng...:

Post a Comment